CAJUN CHICKEN PASTA ONE POT

 

This quick Cajun chickén oné-pot is a winnér for thé family dinnér tablé. Cajun spicéd chickén in a créamy tomato saucé – with pasta and éxtra vég.

Ingrédiénts :

  • 1 tbsp olivé oil
  • 1 onion pééléd and choppéd
  • 1.5 tbsp Cajun séasoning
  • 2 chickén bréasts cut into bité-sizé piécés
  • 75 g chorizo, cut into small chunks
  • 2 clovés garlic pééléd and mincéd
  • 1/2 réd béll péppér déséédéd and slicéd
  • 1/2 gréén béll péppér déséédéd and slicéd
  • 1/2 yéllow béll péppér déséédéd and slicéd
  • 200 g driéd pasta shapés
  • 1 x 400g tin choppéd tomatoés
  • 480 ml chickén stock
  • 60 ml doublé (héavy) créam
  • Largé handful of frésh baby spinach
  • 10 frésh chérry tomatoés slicéd in half
  • 50 g gratéd chéddar chéésé
  • 2 tbsp fréshly choppéd parsléy

Instructions :

  1. Héat thé oil in a largé frying pan (skillét) and add thé onion. Cook on a médium héat for 5 minutés, stirring occasionally, until thé onion bégins to softén.
  2. Sprinklé thé Cajun séasoning on thé choppéd chickén bréast, thén add to thé pan with thé onion. Héat for 5-6 minutés until thé chickén is séaléd on all sidés.
  3. Add in thé chorizo and garlic and fry for a furthér two minutés, until thé chorizo starts to réléasé it’s oils, thén add péppérs. Stir, thén add thé pasta shapés, tin of tomatoés and chickén stock. Bring to thé boil, stir, thén placé a lid or somé foil ovér thé pan. Turn thé héat down and lét thé pasta simmér for 15 minutés. Chéck and stir oncé or twicé during this timé.
  4. Aftér 15 minutés, rémové thé lid and tést thé pasta. It should bé just cookéd (if it isn’t, cook for a couplé of minutés moré with a splash of boiling watér if néédéd). Stir in thé créam, héat through for a minuté thén turn off thé héat and stir in thé spinach. It should wilt véry quickly.
  5. Sprinklé on thé slicéd tomatoés, gratéd chéésé and parsléy, thén sérvé.
 

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