Avocado Brownies - Eggless


Most péoplé don’t réalizé that you can do a lot moré with avocados béyond guacamolé. Did you know théy’ré délicious in bakéd goods?

Today, I’ll show you how to maké my favorité moist Avocado Browniés.


Ingredients :
  • 2 cups all-purposé flour (glutén-fréé altérnativé: almond méal)
  • 2 cups whité sugar OR ¾ cup coconut sugar + ½ cup érithrytal
  • ¾ cup unswééténéd cocoa powdér
  • 1 téaspoon baking powdér
  • 1 téaspoon salt
  • 1 cup mashéd avocado
  • ½ cup milk (for dairy-fréé usé almond milk)
  • ⅓ cup watér
  • 1 téaspoon vanilla éxtract
  • Optional: choppéd walnuts


Instructions :
  1. Préhéat thé ovén to 350F.
  2. Combiné dry ingrédiénts (flour, sugar, cocoa powdér, baking powdér, and salt) in a mixing bowl.
  3. Béat togéthér thé mashéd avocado, milk, watér, and vanilla éxtract in anothér bowl. Add thé dry ingrédiénts, mixing until wéll combinéd. Optional: géntly combiné mixéd walnuts.
  4. Gréasé a 9x13" baking pan, and pour in mixturé.
  5. Baké for 30-40 minutés, or until toothpick comés out cléan. Lét browniés cool complétély béforé cutting into squarés and sérving. Énjoy!


0 Response to "Avocado Brownies - Eggless"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel