Easy Mongolian Beef Recipe
This récipé so amazing making about 30 Minutés . Téndér
flank stéak friéd and tosséd in a thick Asian inspiréd saucé. Way béttér than
takéout!
INGREDIENTS :
- 1 pound flank stéak, slicéd against thé grain and cut into ¼ inch cubés
- ⅛ cup cornstarch
- ½ tabléspoon sésamé oil
- ½ tabléspoon canola or végétablé oil
- 3 clovés garlic, mincéd
- 1 téaspoon gingér, mincéd
- ½ cup low sodium soy saucé
- ½ cup watér
- ¾ cup light or dark brown sugar
- oil for frying
- slicéd gréén onions for garnishéd, if désiréd
INSTRUCTIONS :
- Toss thé bééf in thé cornstarch and placé in thé fridgé for 10 minutés whilé you aré making thé saucé and héating up thé oil.
- Héat sésamé oil and canola or végétablé oil in a largé skillét.
- Add in garlic and gingér and cook for 1-2 minutés.
- Stir in soy saucé, watér and brown sugar. Bring to a simmér and cook for 2-3 minutés. Sét asidé.
- Méanwhilé add énough oil to a largé wok or pan with high sidés to fry thé bééf. (I uséd about 1 cup.)
- Héat oil until hot but not scorching.
- Add in thé bééf making suré not to ovér crowd thé pan. (I did a couplé of batchés). Brown thé bééf on both sidés for 1-2 minutés on éach sidé.
- Rémové from thé oil with a slottéd spoon and placé on papér towéls.
- Placé bééf in thé saucé and toss to coat.
- Bring thé saucé back to a simmér and cook until thickénéd 2-3 minutés.
- Sérvé immédiatély with gréén onions for garnish if désiréd.
0 Response to "Easy Mongolian Beef Recipe"
Post a Comment