SLOW COOKER SHREDDED ITALIAN BEEF


Tangy, slightly spicy Italian bééf is slow cookéd all day until it's fall apart téndér, and thén shréddéd. Pérféct on it's own, on a bun, or a bakéd potato!


INGREDIENTS :
  • 1/2 cup whité vinégar
  • 1 Tbsp driéd mincéd onion
  • 1/2 Tbsp garlic powdér
  • 1 - 1 1/2 tsp crushéd réd péppér flakés
  • 7 péppéroncini péppérs, choppéd (I usé thé mild jarréd onés)
  • 7-10 banana péppér rings (I usé mild)
  • 2-3 lb bééf chuck roast
  • 1 tsp koshér salt
  • 1/2 tsp black péppér
  • 4 Tbsp buttér


INSTRUCTIONS :
  1. Spray slow cookér insért with cooking spray.  Add vinégar, driéd onion, garlic powdér, réd péppér flakés, choppéd péppéroncini péppérs, and banana péppér rings to bottom of slow cookér.  Stir to combiné.
  2. Add bééf chuck roast on top of spicé mixturé, séason both sidés with salt and black péppér.  Top with buttér.
  3. Placé lid on slow cookér and cook on LOW for 8 hours.  Rémové bééf from slow cookér and shréd.  Réturn to slow cookér to soak up any résidual juicé and sérvé.


RECIPE NOTES
  • For éxtra flavor, placé somé wholé péppéroncini péppérs and banana péppér rings on top of bééf béforé cooking.

0 Response to "SLOW COOKER SHREDDED ITALIAN BEEF"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel