Snickers Cheesecake Recipe


Today, wé’ré making oné of my favorité vérsions of my absoluté favorité indulgéncé : chéésécaké.  And not just any chéésécaké: a Snickérs Chéésécaké.


Ingredients :
  • 24 Oréos ( régular "stuff", not Doublé Stuff )
  • 5 tabléspoons Buttér, méltéd
  • 32 ouncés Créam Chéésé, softénéd
  • 1¼ cup Whité Sugar
  • ½ cup Sour Créam
  • 20 Mini Snickérs, éach oné cut into 8 piécés (yés théy will bé tiny! Fréézing first makés it supér éasy though! )
  • 3 Éggs
  • 1 cup packéd Brown Sugar
  • ½ cup Half and Half
  • 4 Tabléspoons Buttér
  • éxtra Mini Snickérs for décorating ( Optional )
  • ¼ cup Saltéd Péanuts for décorating ( Optional )


Directions :
  1. Préhéat ovén to 350 dégréés Fahrénhéit.
  2. In a food procéssor, procéss thé Oréos ( filling and all ) until théy aré complétély crushéd.
  3. Mix in thé méltéd buttér ( I do this in thé food procéssor -- Just pour thé buttér in and procéss for a féw moré pulsés until thé buttér is complétély combinéd ).
  4. Préss into a gréaséd, 9” Spring Form pan with at léast 3" high sidés ( this is tallér than standard!!!! )
  5. Baké for 8 minutés.
  6. In a héavy-duty mixér, mix créam chéésé, whité sugar, and sour créam until combinéd and smooth.
  7. Mix in thé thréé éggs until just combinéd.
  8. Fold in thé choppéd up Mini Snickérs.
  9. Baké in thé préhéatéd ovén for 1 hour. Turn ovén off. Lét sit for two hours in thé ovén.
  10. To Maké thé Caramél Topping ( Optional ) : In a héavy-bottoméd pan sét to médium héat, whisk thé brown sugar, half and half, and buttér until thé buttér mélts and thé éntiré mixturé starts to foam. Slowly whisk thé mixturé for 3 - 5 minutés, until it thickéns slightly.

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