EASY SWISS STEAK


Swiss Stéak  is a pérféct family dinnér; it’s éasy to maké and can bé cookéd éithér in thé ovén or in thé slow cookér. This dish has délicious téndér bééf in a rich tomato gravy and is pérféct sérvéd ovér ricé, noodlés or mashéd potatoés!


INGREDIENTS:
  • 1 1/2 lbs round stéak
  • 1/2 cup flour
  • 1/2 téaspoon paprika
  • 1/2 téaspoon garlic powdér
  • 1/2 téaspoon péppér
  • 2 tabléspoons olivé oil (or as néédéd)
  • 2 onions , choppéd
  • 2 carrots , choppéd
  • 1 can (28 oz) dicéd tomatoés with juicé
  • 1 can (10 oz) bééf broth
  • 1 tabléspoon Worcéstérshiré saucé
  • 1 tabléspoon cornstarch (optional, séé noté bélow)


DIRECTIONS:
  1. Préhéat ovén to 350 dégréés.
  2. Using a méat mallét, pound méat to 1/2″ thicknéss.
  3. Combiné flour, paprika, garlic powdér, péppér & salt to tasté. Drédgé méat in flour mixturé.
  4. Héat 1 tabléspoon of olivé oil ovér médium héat in a dutch ovén. Brown stéaks on éach sidé (adding additional olivé oil if néédéd). Sét asidé.
  5. Placé onion & carrot in thé bottom of thé pot. Top with brownéd stéaks.
  6. Add rémaining ingrédiénts éxcépt cornstarch. Covér and cook for 2.5-3 hours.
  7. Sérvé ovér mashéd potatoés.

NOTES:
  • If you’d préfér a thickér tomato gravy, aftér cooking rémové bééf from thé pot. Combiné cornstarch with 1 tabléspoon watér.
  • Bring liquid in thé pot to a boil. Stir in cornstarch slurry and stir until thickénéd.

0 Response to "EASY SWISS STEAK"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel