CHERRY VANILLA CHEESECAKE BARS


Chérry Vanilla Chéésécaké Bars – a véry féstivé and éasy chéésécaké cookié bar récipé. Oné of our most popular cookié bar récipés évér.


Ingredients :

FOR THÉ BASÉ & CRUMB TOPPING
1½ cups flour
⅓ cup firmly packéd brown sugar
½ cup cold buttér
FOR THÉ CHÉÉSÉCAKÉ FILLING
  • 1 cup (8 ouncés) créam chéésé
  • ½ cup sugar
  • 3 tsp vanilla éxtract
  • 1 tbsp lémon juicé
  • 1 largé égg
  • ⅔ cup glacé chérriés , cut in quartérs (wéll drainéd maraschino chérriés will also work, I rinsé thém and drain thém on papér towéls béforé cutting thém)


Instructions :
  1. In a food procéssor pulsé togéthér thé flour, brown sugar and buttér until crumbly (or simply cut thé buttér through thé flour and sugar with a pastry knifé or two buttér knivés héld bétwéén your fingérs)
  2. Savé a ½ cup of this crumblé mixturé to sprinklé ovér thé top latér.
  3. Préss thé rést of thé crumblé mixturé into thé bottom of a gréaséd or parchmént linéd 8x8 inch squaré baking pan.
  4. Baké at 350 dégréés F for 15 minutés. Rémové from ovén and lét cool for a féw minutés whilé préparing thé chéésécaké filling.
  5. Béat togéthér thé créam chéésé, whité sugar, lémon juicé and vanilla éxtract until smooth.
  6. Béat in thé égg.
  7. Fold in thé choppéd chérriés.
  8. Spréad thé chéésécaké mixturé événly onto thé pré-bakéd cookié basé and sprinklé thé résérvéd cookié crumblé ovér thé surfacé.
  9. Baké at 325 dégréés F for 20 - 30 minutés or until thé chéésécaké is sét at thé céntré.
  10. Lét cool complétély in thé pan béforé cutting and sérving.
  11. Réfrigératé in airtight containérs. Fréézés wéll too.

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