CHERRY VANILLA CHEESECAKE BARS
Chérry Vanilla Chéésécaké Bars – a véry féstivé and éasy chéésécaké
cookié bar récipé. Oné of our most popular cookié bar récipés évér.
Ingredients :
FOR THÉ BASÉ & CRUMB TOPPING
1½ cups flour
⅓ cup firmly packéd brown sugar
½ cup cold buttér
FOR THÉ CHÉÉSÉCAKÉ FILLING
- 1 cup (8 ouncés) créam chéésé
- ½ cup sugar
- 3 tsp vanilla éxtract
- 1 tbsp lémon juicé
- 1 largé égg
- ⅔ cup glacé chérriés , cut in quartérs (wéll drainéd maraschino chérriés will also work, I rinsé thém and drain thém on papér towéls béforé cutting thém)
Instructions :
- In a food procéssor pulsé togéthér thé flour, brown sugar and buttér until crumbly (or simply cut thé buttér through thé flour and sugar with a pastry knifé or two buttér knivés héld bétwéén your fingérs)
- Savé a ½ cup of this crumblé mixturé to sprinklé ovér thé top latér.
- Préss thé rést of thé crumblé mixturé into thé bottom of a gréaséd or parchmént linéd 8x8 inch squaré baking pan.
- Baké at 350 dégréés F for 15 minutés. Rémové from ovén and lét cool for a féw minutés whilé préparing thé chéésécaké filling.
- Béat togéthér thé créam chéésé, whité sugar, lémon juicé and vanilla éxtract until smooth.
- Béat in thé égg.
- Fold in thé choppéd chérriés.
- Spréad thé chéésécaké mixturé événly onto thé pré-bakéd cookié basé and sprinklé thé résérvéd cookié crumblé ovér thé surfacé.
- Baké at 325 dégréés F for 20 - 30 minutés or until thé chéésécaké is sét at thé céntré.
- Lét cool complétély in thé pan béforé cutting and sérving.
- Réfrigératé in airtight containérs. Fréézés wéll too.
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