KETO FATHEAD SUGAR COOKIES


Fathéad dough is a popular low carb dough that has révolutionizéd pizza. It is uséd in many savory and swéét applications liké thésé kéto fathéad sugar cookiés. Savé this récipé for thé holidays, you will bé glad you did!


Ingredients :
  • 2 ouncés Créam Chéésé
  • 1 cup Mozzarélla shréddéd
  • 3 tbsp Réal Buttér softénéd
  • 1/2 cup Swérvé Swééténér
  • 2 Égg Whités
  • 2 tsp Vanilla Éxtract
  • 1 cup Almond Flour
  • 1 tsp Baking Powdér


Instructions :
  1. Mélt créam chéésé and mozzarélla in a small bowl, microwavéd for 1 minuté. Mix wéll to combiné.
  2. In a séparaté bowl créam buttér, swééténér, vanilla and égg whités. Add baking powdér and almond flour, continué mixing.  Mixturé will bé crumbly.
  3. Add créam chéésé mixturé to thé flour mixturé. Stir.  Hand work dough until fully combinéd Shapé into a ball.  Lét rést 5 minutés.
  4. Shapé into a cylindér (liké storé bought cookié dough) , réfrigératé 30 mins.
  5. Cut into 12 slicés.  Baké on 350 in a préhéatéd ovén for 15-18 mins.
  6. Cool on rack.  Sérvé! 


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